zondag 15 maart 2009

Kinderschoenen

Met oma heeft onze kleine een paar dagen geleden een wandeling gemaakt naar de stad. Ze had een paar oude schoenen uit het rek gepakt die ze aan wilde, en dat heeft ze geweten. Onderweg wilde ze regelmatig even zitten en d'r schoenen uit.

Gisteren waren we in de stad en zijn we maar even de schoenenwinkel ingelopen om te kijken wat het aanbod van zomerse schoenen dit jaar is. Van te voren had ik al gevraagd, "Zullen we nieuwe schoenen kopen?" "Ja, roze!" was het enthousiaste antwoord.
De verkoopster vroeg of ze me kon helpen en een paar tellen later had de kleine een paar zuurstok roze sneakers met flikkerende led lichtjes aan! Kijk, als je een stap zet dan lichten ze op! Nou, ze zette slechts enkele stappen en bij iedere stap moest ze even kijken of ze echt wel knipperden. Ik vreesde dat de beslissing reeds gemaakt was. Maar wonder, boven wonder was ze bereid om ook nog twee andere modellen te passen en nu heeft ze eenvoudige, witte, zomerse schoenen, met een praktische rubberen stootrand en een paar roze en blauwe accenten. Phieew.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten