donderdag 21 februari 2008

Efficient?

De keuken die we twee jaar geleden in ons huis aantroffen was donkergroen met donkergrijze accenten! Nadat we de kastdeurtjes lichtgeel hadden laten spuiten zag het er weer piekfijn uit. Er stoorde mij nog 1 ding, de koelkast. Dat was (en is) een oude inbouw koelkast die niet zo zuinig is, niet zo groot is en snel vol met ijs zit.
Nu zaten we al even te kijken naar vervanging, maar we hadden ook nog een nagenoeg nieuwe koelkast (van voor de verhuizing) in onze schuur staan. Die schuur koelkast gebruikten we alleen voor feestjes en dan 1 of 2 keer per jaar.
Afgelopen weekend viel het ineens op z'n plek: we zetten die koelkast uit de schuur in de keuken en gooien die inbouw koelkast weg. Op de plek van de inbouw koelkast bouwen we dan een mooie keukenkast. Dat is twee keer winst: we hoeven geen nieuwe koelkast en we hebben een grote keukenkast erbij!

Op dit moment staat de nieuwe koelkast al in de keuken, die gaat morgen aan. En hoe het verder afloopt met die nieuwe kast zal ik over een paar weken laten weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten